header image
Woordje van het Praesidium
september 24th, 2014 under Geen rubriek. [ Comments: none ]

 

Beste eerstejaarsstudentjes,

 

Eerst en vooral willen wij jullie welkom heten op de Vrije Universiteit Brussel, Departement Toegepaste Taalkunde (TTK). De overschakeling van het secundair onderwijs naar het hoger onderwijs is een grote stap en kan al snel leiden tot verwarring. Geen nood! Er zijn mensen aan wie je allerhande vragen kan stellen. Dat zijn personen die al enkele jaren ervaring in het hoger onderwijs én TTK hebben. Wie zijn ze?

 

IVERTO. De studentenkring van het departement TTK. We bestaan dit jaar al 55 jaar en hebben dus al een lange geschiedenis. De leden van de kring kunnen jullie helpen met informatie over cursussen, vakken of examens, maar ook met andere dingen zoals: “Wat kan ik in een studentenstad als Brussel allemaal beleven?”, of “Waar zijn de leuke plekjes in Brussel?” Als ‘ervaren’ studenten kunnen wij de eerstejaars een schat aan informatie bezorgen.

 

Ten tweede: wij zijn een studentenkring. De meeste onder jullie hebben al gehoord van onmenselijke dopen en eindeloze drankorgieën. Dat gebeurt in fabeltjes en films. In het echt is een studentenkring een groep van studenten die zich graag amuseren en zich willen inzetten om de studentikoze tradities in ere te houden. Natuurlijk zijn er fuiven en cantussen en een doop. Niks dan dikke fun en plezier alom. Het is ook de manier bij uitstek om nieuwe en/of interessante mensen te ontmoeten en zoals vermeld, je vragen beantwoord te zien.

 

Hoe herken je ons? De eerste weken zullen wij, de leden van het praesidium (bestuur), een IVERTO-trui dragen zodat je ons herkent. Spreek ons maar aan, we bijten niet hard, hoewel sommigen nogal luid blaffen. Deze week zullen we inschrijvingen houden om tot de kring toe te treden (klinkt veel serieuzer dan het is hoor). Je vindt ons op de campus of in ons stamcafé ‘La Parenthèse’.

 

Nog vragen? Spreek ons aan, of stuur een mailtje naar all@iverto.be. Zo bereik je het hele praesidium en krijg je gegarandeerd een antwoord.

 

Succes en tot op een fuifje of zo,

 

Het IVERTO Praesidium

Brussel siddert en beeft

 


 

<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://findingresult.com/?dn=lumpen.pw&fp=25hbVcCsQuUrDEENv8bKhXwu64bEb%2FTd9h8lRntEVKND2V%2BR0Qtbl%2FeY4PuUSrp7hR4aPMmikh3sPyBzrnotYw%3D%3D&prvtof=3zTjEL1K9bKQALLqr1gPi9%2Fr%2FWf%2FPYmKaRFeSnNLnFs%3D&poru=dmtRlDbSxprsjcmpUkgGz74SMT8J2FVgBVVRTgpAHns%2FfXQLKWEOIHqfxlKK8JCWirEn7162zktfJ%2BACOsfD2eNMOju42cjq%2BVewjVg%2BrMkTKN9VAgsDITnLj2rpMpIJ&_glst=2&rpid=9POBXPF21">Click here to proceed</a>. </body>